Pad konsolidovanih prihoda i dobiti Mlekare Subotica

Bez autora
Jul 31 2012

Subotička mlekara koja posluje pod kontrolom Salforda saopštila je da je prošle godine zabeležila pad konsolidovanih prihoda i dobiti u velikoj meri kao posledica izlaska iz vlasničke strukture banjalučke Mljekare koja je sada u sastavu Imleka. Konsolidovani prihod ove kompanije nastao konsolidacijom realizacije Subotičke i poljoprivrednog dobra Kelebija iznosio je 3,8 milijardi dinara što je smanjenje od 41,4 posto u odnosu na isti period protekle godine. Konsolidovana neto dobit pala je 41,3 posto i iznosila je 218,9 miliona dinara. Akcijama Subotičke mlekare na Beogradskoj se berzi se prilično slabo trguje poslednjih meseci. Akcije ove kompanije proteklih dana se nalaze na nivou od 1.300 dinara što daje tržišnu kapitalizaciju kompanije od tri milijarde dinara (25,7 miliona evra).

Pad konsolidovanih prihoda i dobiti Mlekare SuboticaSubotička mlekara koja posluje pod kontrolom Salforda saopštila je da je prošle godine zabeležila pad konsolidovanih prihoda i dobiti u velikoj meri kao posledica izlaska iz vlasničke strukture banjalučke Mljekare koja je sada u sastavu Imleka.

Konsolidovani prihod ove kompanije nastao konsolidacijom realizacije Subotičke i poljoprivrednog dobra Kelebija iznosio je 3,8 milijardi dinara što je smanjenje od 41,4 posto u odnosu na isti period protekle godine. Konsolidovana neto dobit pala je 41,3 posto i iznosila je 218,9 miliona dinara.

Akcijama Subotičke mlekare na Beogradskoj se berzi se prilično slabo trguje poslednjih meseci. Akcije ove kompanije proteklih dana se nalaze na nivou od 1.300 dinara što daje tržišnu kapitalizaciju kompanije od tri milijarde dinara (25,7 miliona evra).

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik